Skridskotiden är här

Frösjön, Tomtsjöarna, Båven, Glasbergasjön, Uttran, Utterkalven, Måsnaren, Yngern… årets skridskosäsong är här. Den började för vår del 10 december 2022 med en sväng på Frösjön i Gnesta tillsammans med Lennart och Gunilla. Dagen efter passade vi på att åka på Tomtsjöarna och helgen efter blev det Båvenpremiär på finfin is. Fortsätt läsa ”Skridskotiden är här”

Mer semester – mest kanaler

Efter ett par veckor på hemmaplan åkte vi iväg på sommarens andra cyklingssemester, med lite mer cykling än första veckan i Blekinge.
Vi hade bokat tre nätter på Skålleruds gård strax söder om Håverud för att utforska i alla fall en liten del av Dalsland. Vi bestämde oss också för att på vägen dit stanna i Karlstad och cykla en bit på Klarälvsbanan. Fortsätt läsa ”Mer semester – mest kanaler”

Våren den gick och det blev sommar och semester

Våren gick med fortsatt hemarbete, men också Covidvaccinering och den 5 juli fick vi andra sprutan, vilket kändes bra för den 17 juli var det dags att fira Marieannes 101-årsdag (en dag försent). En riktigt fin dag och tack vare skuggan från träden blev det inte för varmt. [BILDER]

Sen var det dags för Jonas och mig att åka iväg på semester. Vi började med lunch i Norrköping tillsammans med Andreas innan vi fortsatte ner till Fortsätt läsa ”Våren den gick och det blev sommar och semester”

Skridskovintern 20-21

Efter en kort, kort testa-utrustningen-stund på isen den 16 Jan blev det äntligen riktig premiärtur den 17 januari – på Hjälmaren som låg med fin is. Jonas och jag fick sällskap av Lennart och ställde bilen vid Hjälmaresund, där alla andra som ville åka också stod. I år åkte alla egen bil så ett sällskap på åtta genererade i princip åtta bilar.

Fortsätt läsa ”Skridskovintern 20-21”