Våren den gick och det blev sommar och semester

Våren gick med fortsatt hemarbete, men också Covidvaccinering och den 5 juli fick vi andra sprutan, vilket kändes bra för den 17 juli var det dags att fira Marieannes 101-årsdag (en dag försent). En riktigt fin dag och tack vare skuggan från träden blev det inte för varmt. [BILDER]

Sen var det dags för Jonas och mig att åka iväg på semester. Vi började med lunch i Norrköping tillsammans med Andreas innan vi fortsatte ner till Toftastrand strax utanför Växjö där vi bodde en natt innan vi fortsatte ner till Blekinge och en dag i Ronneby brunnspark.

På kvällen åkte vi vidare mot Karlskrona och vårt boende på Boråkra Bed and Breakfast [LÄNK]. Superfint ställe med en härlig trädgård, pool, orangeri… Allt fick vi som gäster nyttja. Vi hade nära till MTB-spår vid militärområdet och det fanns fina småvägar runtomkring för sån cykling. Nu blev det i ärlighetens namn inte så mycket cyklat, men vad gör det när man har trevligt sällskap (Ola, Helén och Melvin) och hittar på massa annat istället.

Första kvällen käkade vi på Pinchos i Karlskrona. Det var Melvins födelsedag och han ville gärna äta där. Andreas anslöt efter en timme när han på sin resa kom till Karlskrona.
En kväll till åt vi ute, annars köpte vi med oss och satt i Boråkras fina orangeri eller på frukostverandan.

Bad, sightseeingcykling i Karlskrona, lite MTB, Mörrumsbesök, lunch i Karlshamn och transportcykling till (Jonas och Ola) och från (Birgitta och Helén) Kristianopel har vi också hunnit med, samt Mahjong och tärning på kvällarna.

Söndag tog det hela slut och medans familjen Sjölund-Jonsson drog norrut så åkte vi till Jämjö och ställde bilen där för att cykla lite mer småvägar ner med Torhamn innan vi fick åka tillbaka till Boråkra och hämta Jonas telefon som han glömt, och så småningom åka hemåt.

Här finns det bilder från semestern.