Skridskovintern 20-21

Efter en kort, kort testa-utrustningen-stund på isen den 16 Jan blev det äntligen riktig premiärtur den 17 januari – på Hjälmaren som låg med fin is. Jonas och jag fick sällskap av Lennart och ställde bilen vid Hjälmaresund, där alla andra som ville åka också stod. I år åkte alla egen bil så ett sällskap på åtta genererade i princip åtta bilar.

Start mot Stora Sundby, medsolsvarv på Östra Hjälmaren, fika på Jenelius brygga och sen kryp under vägen till stor-Hjälmaren innan orken var slut efter 4,5 mil.

Helgen efter testade vi Fräkenkärren som är en liten favorit. Fick sällskap av Gunilla, Lennart och Andreas.

12 februari blev en ledig dag från jobbet och vi gav oss ut på Mälaren. Inte kanonis på något sätt men 2 mil blev det ändå.

Båvenpremiär 6 mars. Det är sent, men vilken fin dag vi fick, Jonas, Lennart och jag. Vartefter dagen gick så blev isen mer mjuk, så det var väldigt skönt att kliva av isen vid tvåtiden efter ca 3 mil.

En sista tur den 8 mars hann vi med, denna gång tidig morgon runt Glasbergasjön.