Och där var sommaren

Första september och sommaren har passerat. Cyklingar och paddlingar har vi samlat på oss.

Fast egentligen började vi med sm-veckan i Linköping redan före semestern. Andreas var med och arrangerade wakeboardtävlingarna och var dessutom med och tävlade. Det var en väldigt mysig helg vid Stångån i Linköping. Andreas kom trea i sin (ihopslagna) klass.

Semestern inleddes sedan i Västerås med ett par dagars lugn cykling och vi besökte bl a Anundshög som enligt infon för är Sveriges största gravhög.

Sen blev det några dagar hemma innan vi lastade kajakerna på taket och åkte till Stendörren för paddling. Det var nog inte helt rätt beslut då det var väldigt mycket fritidsbåtar i området. Hade vi haft mer tid hade vi åkt lite längre men nu hade vi Johan och Amandas fest att hinna till också.

Veckorna som följde var vi dels till Linköping och träffade (samt cyklade med) Ola och Helen och dels var vi till Hälsingland och cyklade Dellen runt och till Vålsjö för Jonas varit mycket som liten.

Vi började jobba på en torsdag och för att förlänga semesterkänslan åkte vi igen ut och paddlade. Stendörren blev det igen men mycket lugnare med båtar nu i slutet på semesterperioden.

Just ja, ett besök på Dalhalla blev det också.