Trampsten och vallmo

Vi kunde inte hålla oss. Trots staplig gång – dock utan kryckor för det mesta – från Jonas och min tennisarm (jag har INTE spelat tennis) köpte vi och la ut lite trampsten för att se hur det kommer att bli. De ska flyttas om lite, men grundidén framgår i alla fall. Runt plattorna ska det vara vintergröna, eller vinka som de också kallas. Vi får massor av blå av Lennart och Gunilla och ska komplettera med vita som vi köper. Kanske behöver vi köpa några blå också, men vi har i alla fall grunden.

 

Trampsten för att slippa klippa gräs

Vi fick också en hel hög med växter från Gabbi som Anna snällt hjälpt till att gräva ner. Vi är ju lite rörelsebegränsade i den här familjen just nu. Förutom Jonas höft och min armbåge så har Andreas kastat frisbee så han skadat axeln, så ingen av oss var (det har blivit lite bättre) speciellt arbetsföra.
Bl a fick vi den här underbara vallmon:

Vacker vallmo som vi fick av Gabbi

 

Häckarna ser ut att ha tagit sig riktigt bra och har faktiskt växt en del. Detsamma gäller flädern, men årets blommor räckte inte till saft så jag har plockat i naturen istället och gjort saft av. 🙂

3 reaktioner till “Trampsten och vallmo”

Kommentera