Sämsta vintern

Alltså, vad är det med den här vintern? Ingen snö, ingen kyla, ingen is. I stort sett är nyårshelgen i Ramundberget enda snön som vi fått uppleva. En dag i backen och tre på längden med tappra försök att bemästra skatetekniken – med varierande resultat.

Vardagen gör sig påmind

När det nu gått ett tag sedan vi kom hem från Nya Zealand. Reseskildringen är klar och bilderna halvklara. Det saknas en del förklaringar fortfarande, men allt går att hitta under NZ och bilder.

Tillbaka i Sverige

Efter tre och en halv veckas resande kom vi tillbaka till Sverige i går. Reseskildring jobbas det på, första delen går det att hitta under rubrik NZ nu.
Sammanfattningsvis har vi haft det väldigt bra där vi knappt fått använda våra regnkläder trots att vi varit på Nya Zealand i tre veckor.

Nostalgi

Jag har suttit ett par dagar och fotograferat fotografier från Montrealtiden. Sen kompletterade jag med lite digitala bilder och vips fanns det över 300 bilder att titta på. Lite sortering för att få dem i ordning återstår ännu. Bilderna finns under rubriken kanadafoton.

Länkar till barncitat och vår treårsbetraktelse ligger under ”Om sidan” istället.